Commentaren: 16
 • #16

  Ben (zondag, 11 december 2022 18:44)

  Lekker gegeten in een rustieke zaak.
  Zeer goede bediening van de twee garçons. Lekkere traktatie achteraf!(limoncello)
  Wat kan je, je nog meer wensen.
  Top!

 • #15

  Dio (woensdag, 16 november 2022 15:27)

  Zeer vriendelijke en warme ontvangst van een enthousiaste jongeman.
  Rustiek en gezellig in een authentiek karakter.
  Het eten was lekker voor een eerlijke prijs.
  Wij kijken er alvast naar uit om gauw nog eens langs te komen !!!
  Proficiat aan het team!!

 • #14

  Stouthuysen Lieve (dinsdag, 27 september 2022 18:55)

  De Elzartmolen is een plekje dat je direct in je hart sluit . Het is nu de 2 de keer dat ik er gegeten heb, een keer na een ontspannen sauna beurt met mijn 2 tienerzonen in het voorjaar en nu laatst voor een meer serieuzere gelegenheid onder volwassenen. Vriendelijk personeel , gezellige setting en lekker eten. Wat moet een mens nog meer hebben? Doe zo verder en zeker tot een volgende keer ! Lieve

 • #13

  Mama en zoon (vrijdag, 22 juli 2022 21:52)

  Heerlijk gegeten in de brasserie gecombineerd met een verblijf in de b&b aan de overkant! Zeer vriendelijke bediening. Echt top, we komen bij gelegenheid graag eens terug met het volledige gezin.

 • #12

  Danny en Els (vrijdag, 26 november 2021 13:46)

  Heeeeeeerlijk videe vulling! En de huisgebrouwde biertjes zijn ook zeker een aanrader!

 • #11

  Heidi Luyten (zondag, 21 november 2021)

  Een klein verjaardagsfeestje op de bovenverdieping van de brasserie werd een top namiddag. Alles verliep zoals afgesproken, echt heel lekker gegeten, super fijne en vlotte bediening, in een gezellig kader. Aanrader!

 • #10

  Eric & Gerda Thijs- Knuts (zondag, 07 november 2021 21:20)

  Zondag7/11/21 onaangekondigd langsgegaan na een modderwandeling met onze hond,Nora...om iets te eten & kennis te maken met een ons onbekende Brasserie....
  Prachtige zaak met lekker eten en fijne bediening, tot verbazing Familie gevonden in Tom een achterneef en fijne kerel. hondvriendelijke zaak ..komen zeker terug! Bedankt voor deze ervaring beste team.

 • #9

  Betty Jans (dinsdag, 02 november 2021 12:20)

  Een aanrader voor iedereen gezellig en lekker

 • #8

  Maarten (donderdag, 08 oktober 2020 11:49)

  Het was onze eerste keer in de Elzart Molen. De verrassing was groot. Bijzonder lekker eten in een aangename setting met warme bediening en ontvangst. Een aanrader voor iedereen die op zoek is naar authentiek, gezellig maar ook bescheiden tafelen.

 • #7

  Sabine (dinsdag, 08 september 2020 21:15)

  Ik zou graag even een reactie geven op de recensie van Jacques. Spijtig om te horen dat dit een mindere ervaring was voor u. Maar ik wil een paar rechtzettingen maken. Het hondje is niet van de eigenaren maar van mezelf. Ik kwam met mijn 9 weken oude pup langs uw tafel zitten omdat het zo druk was dat enkel deze tafel vrij was op dat moment. De honden reageerden inderdaad naar elkaar maar dat was een goede leer les voor mijn pup. Het was ook zeer attent dat jullie besloten om uw hondje rust te geven in de auto. De eigenaren kwam even mijn pup halen om te wandelen omdat ze een echte dierenvriend is. Tijdens de wandeling zag ze uw hondje krabben tegen het raam zonder verluchting. Uw auto stond idd in de schaduw maar de temperatuur kan snel oplopen zonder verluchting dus ze dacht aan het welzijn van uw hond. Ze reageerde naar jullie enkel in goede zin voor de hond omdat Elzartmolen hondvriendelijk is. Ik hoop dat we jullie nog eens tegenkomen zodat de honden buiten kunnen kennismaken en in jullie op een drankje kan trakteren voor het misverstand Mvg Sabine

 • #6

  Jacques (maandag, 07 september 2020 17:21)

  Na de laatste weken enkele honderden euros te hebben geconsumeerd moet me wel iets van het hart. Heden kwam ik ter plaatse met 4 personen. We hadden zoals steeds ons hondje mee dat steeds heel braaf is. Op zeker ogenblik komt de bazin binnen met haar eigen hondje waarop die van ons reageert door te grommen. Ik krijg hem niet stil en mijn vrouw brengt hem voor de laatste 15 minuten naar de auto die op de parking in de schaduw stond. Na ons dessert te hebben genuttigd willen we doorgaan waarop de bazin binnen komt en aan iedereen gaat vragen van wie dat hondje in de auto is. Wij reageren dadelijk dat die van ons is waarop ze dreigt de dierenbescherming te zullen bellen terwijl alle klanten dat horen! Van klantvriendelijkheid gesproken!! Ze zou liever eens leren goedendag te zeggen als de klanten binnenkomen dan zo te reageren op een feit dat door haar eigen hond gecreëerd werd. De betaling bedroeg opnieuw 160 euro maar dat zal het bazinneke niet veel interesseren zeker? Ik ben benieuwd wie de verbouwingen gaat betalen!! Ik hoop dat we de volgende keer niet opnieuw in de affronten zullen vallen, want voor 'madam' zullen we niet wegblijven, het personeel is zeer vriendelijk en wèl professioneel en het eten is er lekker.

 • #5

  Erwin & Tinne (zaterdag, 20 juni 2020 20:03)

  Heerlijk gegeten - zeer vriendelijke bediening ( je voelt je echt welkom) - geweldig kader!

 • #4

  Raymonde (zondag, 23 februari 2020 00:36)

  Toffe locatie, fantastische bediening en heerlijk eten ... TOP!

 • #3

  Edwin Mincke (zondag, 02 februari 2020 12:21)

  Gaan eten in De Elsartmolen is telkens weer lekker en ontspannen met een vriendelijke bediening. Bekijk ook eens de wekelijkse suggesties. Telkens een streling voor onze zintuigen.
  Met dank aan An en Tom voor de aangename setting en omkadering ( en het lekkere eten natuurlijk )

 • #2

  Patricia en stieven (zaterdag, 23 november 2019 20:56)

  Elke keer even lekker en verzorgd in een gezellige sfeer gegeten!
  Wij zijn fan!

 • #1

  Steven R (dinsdag, 16 april 2019 12:23)

  Wij zijn gisterenmiddag gaan lunchen, zeer lekker gegeten, vriendelijke bediening en inderdaad een zeer leuke setting.
  Ik ga er zeker terug.
  De nieuwe eigenaars zijn vriendelijk en enthousiast.